Vodič po nakupu med epidemijo

Četrtek, 18. 2. 2021

ODDAJA NAROČILA: po spletnem obrazcu, po e-pošti na narocila@zalozba-sophia.si, po tel. 01 434 49 35 ali po pošti na naš naslov.
PLAČILO IN DOSTAVA:
• PO PREDRAČUNU: podatke za plačilo pošljemo na vaš e-naslov v roku 24 ur, kn jige pošljemo v treh dneh od prejema plačila. V času epidemije velja brezplačna poštnina za vsa naročila plačana po predračunu;
• PO POVZETJU: knjige pošljemo v treh dneh od prejema naročila. V času epidemije velja brezplačna poštnina za vsa naročila 'po povzetju' v vrednosti vsaj 15 €, sicer je strošek dostave 2 € .
Brezstični osebni prevzem je možen po predhodnem dogovoru in plačilu.
V primeru težav pri naročanju: če se na vaše naročilo ne odzovemo, vam svetujemo, da preverite nezaželjeno pošto. Obvestilo o napaki pri oddaji spletnega naročila ne vpliva na uspešno oddajo naročila. Povezava na SPP.

PRIPOROČAMO John P. Enyeart, Smrt fašizmu: boj Louisa Adamiča za demokracijo

Nedelja, 31. 1. 2021

Zgodovinska, arhivsko-dokumentarna in biografska študija ameriškega zgodovinarja in raziskovalca delavskih gibanj je prva celovitejša biografija Louisa Adamiča, na katero smo dolgo čakali.
Več o knjigi in naročilo

Priporočamo tudi
Louis Adamič: Iz mnogih dežel (Sophia, 2018)

PRIPOROČAMO Bernard H. Suits, Muren: igre, življenje in utopija

Sobota, 30. 1. 2021

»Filozofski roman, napisan v dialogu, ki nas z razpravo o definiciji igre in utopije, s spreobrnitvijo tisočletne Ezopove basni o Murnu in Mravlji in spreobrnitvijo njenega zmotnega sporočila in zato z zavrnitvijo protestantske in kapitalistične etike, ki jo predstavljajo mravlje, poziva k dobremu življenju in filozofu Skeptiku, k uporu zoper poenostavljanje.« (iz spremne besede dr. Leva Krefta)
Več o knjigi in naročilo
Priporočamo tudi knjigo Levi horog: filozofija športa v osmih esejih (Lev Kreft, Sophia, 2011). Knjigi lahko naročite tudi v kompletu.

Revija BOREC

Petek, 13. 11. 2020

Vklopi razum, zahtevaj račun!

Ponedeljek, 25. 1. 2016

Prodajalec mora za dobavo blaga ali storitev izdati račun in ga izročiti kupcu.
Kupec mora prevzeti račun in ga zadržati neposredno po odhodu iz poslovnega prostora.

www.fu.gov.si/blagajne