e-SKS Cenik Založbe Sopiha

Ponedeljek, 23. 11. 2020

e-SKS Založba Sophia Cenik

e-SKS Vodič po nakupu

Nedelja, 22. 11. 2020

ODDAJA NAROČILA: po spletnem obrazcu, po e-pošti na narocila@zalozba-sophia.si, po tel. 01 434 49 35 ali po pošti na naš naslov.
NAČINI PLAČILA IN STROŠKI DOSTAVE:
po predračunu: podatke za plačilo pošljemo na vaš e-naslov v roku 24 ur, knjige pošljemo v treh dneh od prejema plačila, brezplačna poštnina velja za vsa naročila po predračunu.
po povzetju: knjige pošljemo v treh dneh od prejema naročila, brezplačna poštnina velja za naročila po povzetju v vrednosti vsaj 10 €, sicer je strošek dostave 3 €.
V času epidemije je osebni prevzem možen samo po predhodnem dogovoru ter plačilu po predračunu.
SEJEMSKI POPUSTI:
spletna cena: knjiga ima običajni spletni popust (10% ali 20%), v tem primeru naknadno obračunamo še dodatni 10 % sejemski popust (dodatni popust na spletnem obrazcu še ne bo viden).
akcijska cena: knjiga je že v akciji, v tem primeru dodatni popust ne velja (popust na spletnem obrazcu bo enak končnemu).
DODATNE OPOMBE: potrditveni mail oz. podatke za plačilo vam bomo poslali v roku 24 ur in ga ne boste prejeli avtomatično. Če se na vaše naročilo ne odzovemo, vam svetujemo, da preverite nezaželjeno pošto. Morebitno obvestilo o napaki pri oddaji spletnega naročila ne vpliva na uspešno oddajo naročila. Brezplačna poštnina ne velja za naročila iz tujine. Povezava na SPP.

Enyeartova biografija Louisa Adamiča v predprodaji do 10. 12.

Četrtek, 19. 11. 2020

Zgodovinska, arhivsko-dokumentarna in biografska študija ameriškega zgodovinarja in raziskovalca delavskih gibanj je prva celovitejša biografija Louisa Adamiča, na katero smo dolgo čakali. Je plod avtorjevega desetletnega arhivskega raziskovanja v ZDA in v Sloveniji, a tudi vzgiba ob spoznanju, da o Louisu Adamiču v ZDA danes skoraj nihče ne govori niti se ga ne spominja, študentje ga tako rekoč ne poznajo, čeprav je bil zelo pomembna oseba v zgodovini ZDA in širše v boju za demokracijo, njegova dela pa so neizčrpni vir terenskih raziskav, izkušenj, lucidnih razmišljanj, vzor za pristno človekoljubno zavzemanje.
288 str., trda vez., ČB fotografije, redna cena: 32 EUR
Prednaročniška cena: 27 EUR (velja do 10. 12. in vključuje poštnino)
Več o knjigi in naročilo

NOVOST Bernard H. Suits, Muren: igre, življenje in utopija

Tuesday, 17. 11. 2020

»Filozofski roman, napisan v dialogu, ki nas z razpravo o definiciji igre in utopije, s spreobrnitvijo tisočletne Ezopove basni o Murnu in Mravlji in spreobrnitvijo njenega zmotnega sporočila in zato z zavrnitvijo protestantske in kapitalistične etike, ki jo predstavljajo mravlje, poziva k dobremu življenju in filozofu Skeptiku, k uporu zoper poenostavljanje.« (iz spremne besede dr. Leva Krefta)
Več o knjigi in naročilo

Priporočamo tudi knjigo Levi horog: filozofija športa v osmih esejih (Lev Kreft, Sophia, 2011). Knjigi lahko naročite tudi v kompletu.

Priznanje - Ana Podvršič in Maja Breznik (ur.): Verige globalnega kapitalizma

Petek, 6. 11. 2020

V petek, 6. novembra 2020, je Slovensko sociološko društvo urednicama knjige Verige globalnega kapitalizma (Založba Sophia, 2019) podelilo priznanje za znanstveno delo na področju sociologije.
Zahvala urednic
Več o knjigi in naročilo

Revija BOREC

Sreda, 24. 6. 2020

Vklopi razum, zahtevaj račun!

Ponedeljek, 25. 1. 2016

Prodajalec mora za dobavo blaga ali storitev izdati račun in ga izročiti kupcu.
Kupec mora prevzeti račun in ga zadržati neposredno po odhodu iz poslovnega prostora.

www.fu.gov.si/blagajne